JOAT Travel Reisadviezen
Reisadvies op maat, vernieuwend, veelzijdig

Meer informatie over mij

Mijn naam is Jordy Rozema, 33 jaar oud en al van jongs af aan een reisfanaat die reizen compleet op maat maakt en beleefd.
Hierbij heb ik veel ervaring opgedaan in het maken van de meest veelzijdige en complexe reizen voor betaalbare prijzen. Het zelf veelvuldig reizen is naar mijn mening de enige manier om te leren in de reisbranche. Het is dan ook mijn passie om van een reis echt een belevenis op maat te maken. Daarin is kennis over kleine de details zoals scenic byways, hiking trails of minder bekende attracties in de regio een must om meerwaarde te creëren in een echte reis op maat.

Reiskennis:

Verder ken ik vrijwel het gehele globale vliegnetwerk uit mijn hoofd met alle belangrijke (grote) airlines en hun vlieghubs.                                      Zo ben ik in staat snel en zorgvuldig voor u altijd de beste deals te vinden of misschien zelfs uw reis een interessante wending te geven met een bepaalde tussenstop. Mijn reisexpertise omvat Amerika (incl. Hawaii), Canada en zuidelijk Afrika (Zuid-Afrika, Namibië & Botswana).                Uiteraard heb ik ook een hoop andere bestemmingen bezocht en is voor elk land of regio een reis op maat mogelijk. 

Door veel tijd te steken in het zoeken naar geschikte tickets en reisonderdelen heb ik een gehele database opgebouwd waaruit volledige reizen op maat samengesteld kunnen worden. Ik heb altijd mijn eigen reizen samengesteld en heb gemerkt door het zelf te doen je een reis veel specifieker naar eigen wensen kunt invullen en vaak ook nog een stuk goedkoper dan vaste pakketreizen via het reisbureau. het is alleen erg tijdrovend om een reis geheel passend en naar wens samen te stellen. Door mijzelf als freelance reisadviseur aan te bieden wil ik graag andere mensen helpen hun mooie reisplannen waar te maken. Bent u misschien wat minder handig met de computer en heeft u geen zin om uren op het web te surfen of heeft u geen zin in de standaard rondreizen en/of pakketreizen, laat u dan eens inspireren om de ultieme reis ‘op maat’ te laten samenstellen.  

Werkwijze:

Ik heb besloten mij als onafhankelijk reisadviseur aan te bieden om niet gebonden te zijn aan een boekingsdatabase met vaste prijzen.                 
Zo kan ik uit een veel ruimer aanbod zoeken naar de juiste reisonderdelen. Waarbij een reisagent verdient aan de commissies op reizen die hij verkoopt, bereken ik alleen een tarief voor de diensten die ik aan u lever.

Ik kan voor u een volledige reis samenstellen en met u boeken. Denk aan vluchten, autohuur, hotels, appartementen, activiteiten en eventueel geheel op maat een uitgewerkt reisplan.
Heeft u al een reis geboekt? Dan kan ik u ook alleen helpen de juiste tickets te regelen voor de activiteiten die u wilt doen of een reisschema samenstellen voor de periode die u al geboekt heeft. Flexibiliteit en veelzijdigheid is wat JOAT Travel te bieden heeft, alles om uw reis zo soepel mogelijk te laten verlopen.

P1030202
20160417_070854
DSCF3101
P1020707
P1020881
P1030158
IMG_4305
DSC01789
DSCF2582
IMG_20170604_150000
IMG_0410
P1020262
DSC0145900
West USA 08 (364)


JOAT Travel - JOAT PC Advies

KVK Nummer: 66868769
BTW Nummer: NL204081762B01 

Contact:
Telefoonnummer: +31 (0) 6 34 26 1411
E-mail: info@joattravel.nl

Websites:
www.joattravel.nl
www.joatpc.nl